Kunstriet van Novariet

Voor nieuwbouw en verbouw is een onderhoudsvrij rieten dak van Novariet een aanrader.

Nova dak

Novariet biedt vier daksystemen aan om aan iedere woonwens te kunnen voldoen: Een Nova dak, scheppend dak, renovatie dak en een op maat gemaakt dak. Hierdoor biedt de producent ( Polytech kunststoffen ) een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.

Het brandgevaar risico van een natuurlijk rieten dak kan u er van weerhouden om voor een  rieten dak te kiezen. Novariet ontwikkelde echter een rietsoort die is gemaakt van kunststof, een groot voordeel is dat het kunststof riet geen brandgevaar met zich meebrengt. Gunstig voor uw veiligheid! De uitstraling hiervan is nauwelijks te onderscheiden van het natuurlijke riet.

Een unieke ambiance!

Riet van Novariet heeft een egaal kleurverloop en is in iedere mogelijke kleurstelling verkrijgbaar. Door een rieten dak van Novariet geeft u de finishing touch aan uw nieuwbouwwoning. Gaat u voor nieuwbouw met een rieten dak van Novariet? Dan gaat u voor een exlusieve en notalgische stijl. Door de interessante dakhellingen die mogelijk zijn met Novariet is ook een moderne, verrassende uitstraling van de woning te realiseren.

Is uw dak niet meer wat het geweest is of bent u toe aan iets nieuws? Dan is renovatie ook een mogelijkheid.

Financieel voordeel Novariet

De onderhoudskosten van een rieten dak keren jaarlijks terug. Verwering en afname van natuurriet zijn veelvoorkomende problemen. Het riet van Novariet is echter van kunststof en daardoor onderhoudsvrij en kostenbesparend. Dit biedt u een flinke besparing aan zorgen en kosten. Novariet biedt u een onderhoudsvrij rieten dak voor een uitstekende prijs!

Voor meer informatie kunt u contact met  met ons opnemen. Wij helpen u graag met al uw vragen en uw nieuwe dak.